Over Living Lab 040

Het Living LAB is een initiatief van Jos Lichtenberg en Monique Donker en is in nauwe samenwerking met Gemeente Eindhoven en Amvest ontwikkeld.

Over Jos Lichtenberg

Jos werkte jaren in de bouwindustrie. Onder andere als consultant voor industriële, uitvoerende en creatieve bedrijven in de sector. In 2002 promoveerde hij op succes- en faalfactoren bij productontwikkeling en aansluitend werd hij in 2003 benoemd tot hoogleraar Productontwikkeling aan de TU/e. De afgelopen jaren stonden in het teken van de voorbereiding van het Living Lab 040. Dat nu succesvol is gelanceerd.

Over Monique Donker

Monique’s leven staat in het teken van innovatie. Ze ziet altijd mogelijkheden om tot vernieuwing te komen. Haar projecten hebben allen een paar gemeenschappelijke delers: constant blijven bewegen en ontdekken in een veranderende wereld. Zij heeft zich ontwikkeld tot expert op het gebied van succesvolle adoptie van innovaties binnen de bouw. De afgelopen jaren stonden in het teken van de voorbereiding van het Living Lab. Dat nu succesvol is gelanceerd.